Zakelijk Portret

Business portret door headshotfotograaf Joost Duppen

Een business portret, of ook wel headshot of zakelijk portret genoemd, laat in één oogopslag zien wie u bent. Deze zakelijke portretten kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor sociale media, als LinkedIn, Facebook of Instagram. Maar ook op uw CV staat zo’n business portret erg goed.
Headshot fotograaf Joost Duppen maakt gebruikt van mooie belichting en laat uw beste kant naar voren komen in zijn zakelijke portretten. Een spontane, ontspannen of zelfverzekerde uitstraling op foto laat de veelal de meeste indruk achter. Zeker bij het business portrait van Joost Duppen Fotografie.

 

Als onderneming / bedrijf is een zakelijk portret erg interessant. Uw werknemers presenteren het bedrijf in principe. Een goede eerste indruk, en het vertrouwen winnen van uw klant, is waar u naar streeft. Het beïnvloed de uitstraling van uw bedrijf. Het zakelijk portret kan o.a. op de website van uw bedrijf komen, op sociale media of in een nieuwsbrief.
Bij Joost Duppen Fotografie heeft u veel mogelijkheden. Reportage op locatie of liever in de studio? Het kan allemaal. De beelden worden één voor één met de hand bewerkt voor de beste kwaliteit. Wacht geen moment langer en neem nú nog contact op!

 

Bel Ons!
06-20033440
Kom Langs!

Herlaad de pagina wanneer hier geen portretfoto’s zijn te zien.

MET EEN BUSINESS PORTRET VAN MENSENFOTOGRAAF JOOST DUPPEN LAAT U UZELF VAN UW BESTE KANT ZIEN

 • 1.
  Het Overleg
  • Voordat de fotosessie voor het zakelijk portret van start gaat, zal fotograaf Joost Duppen met u in gesprek gaan. De focus ligt hier op wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wilt u de foto's op de werkvloer gemaakt hebben of maken wij een fotostudio op locatie waarbij de omgeving als achtergrond wordt gebruikt of heeft u liever een achtergrond in de kleur wit, grijs, lichtblauw, koninklijk blauw, zwart ? Business portret fotograaf Joost Duppen maakt hierbij ook kennis met u. Op deze manier zal u op de beste manier op de foto worden gezet.
 • 2.
  Het maken van de profielfoto
  • Per persoon worden verschillende opnamen gemaakt. Direct na het fotograferen worden de gemaakte beelden samen bekeken en wordt het beste beeld geselecteerd. Het is ook mogelijk dat de keuze van het beste beeld achteraf door Joost zelf wordt gemaakt. Een en ander van wat gewenst is, wordt vooraf met elkaar besproken.
 • 3.
  De Levering
  • Na de fotosessie worden de foto’s één voor één met de hand gecorrigeerd op kleur, helderheid, contrast en licht geretoucheerd. De portretopname wordt vervolgens in de juiste verhouding gekaderd, en via een downloadlink beschikbaar gesteld in de juiste bestandsgrootte. Hierdoor zult u gegarandeerd zijn van de beste kwaliteit foto’s. Zo maakt u zeker een uitstekende eerste indruk!
 • 4
  Bestandsgrootte en Copyright
  • Zakelijke portretten bedoeld voor social media zoals Linkedin, Facebook als ook intranet worden geleverd in een vierkant formaat van 500x500px. De genoemde prijzen op deze pagina gaan uit van genoemd formaat 500x500 pixels. Wilt u de headshots in een groter bestandsformaat geleverd krijgen, dan is dit geen probleem. Afhankelijk van bestandsformaat en gebruik geldt hiervoor een toeslag. De door ons gemaakte opnamen worden altijd geleverd met gebruiksrecht voor de opdrachtgever voor eigen publikaties en/of openbaarmakingen. Dit gebruiksrecht is niet beperkt in tijd, land of werelddeel. Het is niet toegestaan om, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Joost Duppen de Fotograaf, om deze beelden aan derden ter hand te stellen voor andere commerciële- of zakelijke doeleinden.

Portretfotograaf Joost Duppen werkt met een modulaire prijsopbouw, bestaande uit éénmalige startkosten en kosten per persoon.

Afhankelijk van de locatie waar gefotografeerd gaat worden zijn er startkosten vanaf € 99,00. In deze startkosten is de tijd berekend voor reizen naar- en van de fotolocatie, de tijd voor het opbouwen – en afbreken van de studioverlichting en kilometervergoeding.

Voor de kosten per persoon hanteren wij een staffelkorting voor 1 – 4, 5 – 10, 11 – 25, 26 – 40 en 41+ personen, waarbij wij uitgaan van een bestandsformaat van 500 x 500 pixels. De bestandsgrootte voor een profielfoto voor Facebook is 170 x 170 pixels, Instagram 320 x 320 pixels, Linkedin 400 x 400 pixels, Pinterest 165 x 165 pixels, Twitter minimaal 200 x 200 pixels en Pinterest 200 x 200 pixels.

Wilt u de zakelijke portretten in een groter bestandsformaat geleverd krijgen dan geldt hiervoor een toeslag. Het meest prettige is om vooraf telefonisch kontakt te hebben met elkaar. In een telefoongesprek van 5 minuten kun je meer en sneller bespreken wat gewenst en mogelijk is dan 10 mailtjes heen-en-weer sturen.

Zakelijk portret in onze pasfotostudio

1 persoon

1 beeld

Prijs  € 59,00

Meerdere beelden à € 29,00

15 minuten sessie

bedragen excl. btw

Zakelijk portret op lokatie

1 - 4 personen

Startkosten v.a. € 99,00

1 beeld per persoon

Prijs p.p. à € 45,00

Meerdere beelden per persoon à € 25,00

Sessies van 10 minuten

bedragen excl. btw

Zakelijk portret op lokatie

5 - 10 personen

Startkosten v.a. € 99,00

1 beeld per persoon

Prijs p.p. à € 30,00

Meerdere beelden per persoon à € 25,00

Sessies van 10 minuten

bedragen excl. btw

Zakelijk portret op lokatie

11 - 25 personen

Startkosten v.a. € 99,00

1 beeld per persoon

Prijs p.p. à  € 25,00

Meerdere beelden per persoon à € 20,00

Sessies van 10 minuten

bedragen  excl. btw

Zakelijk portret op lokatie

26 - 40 personen

Startkosten v.a. € 99,00

1 beeld per persoon

Prijs p.p. à € 23,00

Meerdere beelden per persoon. à € 19,00

Sessies van 10 minuten

bedragen excl. btw

Kijk ook eens naar onze andere website!

Op deze website vind u alleen de zakelijke fotografie van Business portret fotograaf Joost Duppen. Maar Joost Duppen focust zich ook op portret- en reportagefotografie voor particulieren. Benieuwd? Klik dan op de button hieronder.